DST-500N Digital force gauge
search
  • DST-500N Digital force gauge

DST-500N Digital force gauge

1 011,00 €
Sisältää alv:n

IMADA DST-500N digitaalinen voimamittari 500 Newton

Digitaalinen voimamittari DST-500N on yksinkertainen malli, jolla on erinomainen kustannustehokkuus ja 500N kapasiteetti. Sen kevyt runko ja kompakti muotoilu ja hyödylliset toiminnot edistävät korkeaa käytettävyyttä.

Toimitusaika n. 2 viikkoa

Määrä

Ominaisuudet:

- Voit kytkeä korkeintaan 4 kpl DST: tä tietokoneeseen samanaikaisesti hallinnan helpottamiseksi. (Tarvitset erillisen valinnaisen ohjelmiston.)

- Mukana toimitetulla ohjelmistolla (Force Logger) ja USB-kaapelilla voit siirtää tietoja helposti DST: stä tietokoneeseen.

-DST-2N/5N/20N/50N malleissaon mekaaninen tulppa ylikuormituksen estämiseksi.

- Voit ladata DST: n tietokoneesta tai matkapuhelimestay.

- Akun kesto on korkeintaan 30 tuntia, kun taustavalo ei ole päälläf.Digitaaliset voimamittarit helpottavat tiedon hallintaa ja analysointia, estävät lukemisvirheitä jne. IMADA: n digitaalisten voimamittarien etuna on korkea tarkkuus ja korkea käytettävyys. Monet varustetut toiminnot (huippupito, datamuisti jne.) Tarjoavat korkean käytettävyyden voimamittauksille. Käytettäessä valinnaisen ohjelmiston kanssa graafinen piirtäminen on mahdollista. Voit analysoida voiman mittaustulokset yksityiskohtaisesti.Voimamittari on voiman mittausinstrumentti. Se mittaa voimaa kuormittamalla jännitystä tai puristusvoimaa mittarin kärkeen. Sitä käytetään QC- ja T & K-aloilla monilla aloilla, kuten sähköiset / mekaaniset komponentit, auto-, lääketieteelliset, ruoka-, pakkaus- yms..

Tekniset tiedot:

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.